Cooper price

790,51 € /100 kg

17.01.2024.

Strojevi i postrojenja

S Industrijom 4.0 i AI tehnologijom u budućnost

Zajedno možemo svladati tehnološke izazove

Strojevi “Made in Germany” uživaju izvrsnu reputaciju u cijelom svijetu, jer ispunjavaju čak i najviše zahtjeve u pogledu fleksibilnosti, čvrstoće i kvalitete. Osobito u vremenima IIoT-a, industrije 4.0 i rastućih sigurnosnih zahtjeva, sve komponente moraju pružiti maksimalnu izvedbu bez kvara. Umjetna inteligencija, proširena stvarnost, automatizacija i visokokvalitetno umrežavanje također zahtijevaju nove kabelske koncepte i rješenja.

Proizvođači strojeva ovise o inovativnim, kvalitetno orijentiranim i fleksibilnim partnerima koji im pružaju optimalnu podršku za komponente koje koristiti. Suvremeni kabeli za upravljanje strojevima moraju zadovoljiti mnoge zahtjeve. Pouzdan partner kao što je ECE može se osloniti na iznimno velik portfelj standardnih kabela kao i na veliki broj tehničara i stručnjaka koji mogu razviti posebne kabele za inovativna rješenja u kratkom vremenskom razdoblju.

Razni načini primjene

Image
Image

Naše iskustvo pomaže korisnicima pronaći idealno rješenje za odabir kabela, uzimajući u obzir tehničke zahtjeve, performanse, ekološke aspekte i, naravno, kvalitetu proizvoda po prihvatljivoj cijeni.

Kontakti

D. Jarnević 4, 10000 Zagreb, HR

Cijena bakra