Cooper price

790,51 € /100 kg

17.01.2024.

Industrijska automatizacija

PROFIBUS, PROFINET, KAWEFLEX.

Industrijski IoT i automatizacija pokreću digitalnu transformaciju

Digitalna transformacija preuzima sva područja proizvodnje. U proizvodnji se tvrtke sve više oslanjaju na IIoT (Industrial Internet of Things), robote i automatizaciju. To dovodi do snažnog preokreta, jer će u konačnici svaki sustav nadzora, upravljanja i regulacije biti digitaliziran. To zahtijeva visoku razinu umreženosti koja se ne može oslanjati samo na analogne tehnologije. Kabeli visokih performansi stoga igraju izuzetno važnu ulogu.

Razne vrste primjene

Image
Image

Kabelska i konektorska rješenja za industrijsku automatizaciju

Bilo da se radi o upravljačkim i podatkovnim kabelima za robote, niskofrekventnim elektroničkim kabelima ili kabelima s optičkim vlaknima za velike količine senzorskih podataka: Svatko tko automatizira treba partnera koji može fleksibilno reagirati na zahtjeve digitalne transformacije i također ponuditi veliku portfelj rješenja i kabela. Naši kupci nas cijene zbog naših prijedloga rješenja, kratkih rokova isporuke i mogućnosti razvoja posebnih rješenja u kratkom vremenu.

Naše iskustvo pomaže korisnicima pronaći idealno rješenje za odabir kabela, uzimajući u obzir tehničke zahtjeve, performanse, ekološke aspekte i, naravno, kvalitetu proizvoda po prihvatljivoj cijeni.

Kontakti

D. Jarnević 4, 10000 Zagreb, HR

Cijena bakra