Cooper price

790,51 € /100 kg

17.01.2024.

Industrijski sektor

Široka ponuda kabela i konektora uvijek dostupna našim klijentima

Kalbeli po narudžbi

Također aktivno razvijamo proizvodna i sistemska rješenja posebno prilagođena Vašim potrebama, koja će Vas u potpunosti zadovoljiti u smislu funkcionalnosti, kvalitete i isplativosti.

Asembliranje kablova sa jedinstvenim rješenjem

Image

CONNECTivity

Možemo vam isporučiti cijeli portfelj upravljačkih i priključnih kabela za uređaje, podatkovnih i mrežnih kabela, spiralnih kabela i optičkih kabela. Nudimo žičane sustave ožičenja za posebne konstrukcije vozila, kao i kabelske snopove izrađene od pojedinačnih žica, složenih industrijskih sklopova ili pak već gotovih kabela za spajanje kabela i energetskih lanaca.

Rješenje za kabele sa jednog mjesta - ECE!

Sustavi kabliranja ključna su osnova za pouzdane operativne procese – bilo u strojarstvu, tehnologiji automatizacije, telekomunikacijama ili kemijskoj industriji; bilo u spremnicima, u audio, video i radiodifuznom sektoru ili u sigurnosnoj tehnologiji. Unaprijed sastavljena i spremna za spajanje kabelska rješenja iz ECE-a pomažu vam da dovršite projekte mnogo brže i ekonomičnije. S našim inovativnim konceptima rješenja podijeljenim u 4 područja STANDARDNO, INDIVIDUALNO, USLUŽNO i NAPREDNO.

Image

Naše iskustvo pomaže korisnicima pronaći idealno rješenje za odabir kabela, uzimajući u obzir tehničke zahtjeve, performanse, ekološke aspekte i, naravno, kvalitetu proizvoda po prihvatljivoj cijeni.

Kontakti

D. Jarnević 4, 10000 Zagreb, HR

Cijena bakra