Cooper price

790,51 € /100 kg

17.01.2024.

Industrija hrane i pića

Naša rješenja kabela i konektora za najviše zahtjeve

Za najčišću proizvodnju na svijetu

U proizvodnji hrane i pića sve mora biti ispravno. Čak i mikroskopski male čestice ozbiljno ometaju proizvodne procese. Sve komponente moraju biti u stanju nositi se s iznimno visokim zahtjevima.

Prehrambena industrija nastavlja rasti. Naravno, jer uvijek jedemo i pijemo. Međutim, kao proizvođač kabela moramo uzeti u obzir vrlo posebne specifikacije. Naše komponente moraju biti otporne na sredstva za čišćenje, ulja, masti i kiseline, kao i vodootporne, nehrđajuće i bez halogena, a također moraju izdržati jake temperaturne oscilacije. Stoga su potrebni iznimno visoki zahtjevi.

Naša rješenja kabela i konektora uglavnom se koriste u takozvanim zonama prskanja i zonama bez proizvoda. Vjeruju nam razni dobavljači prehrambene industrije. I budite sigurni da ste već imali piće u ruci u koje je upleten kabel naše proizvodnje.

Razni načini primjene

Image
Image

Naše iskustvo pomaže korisnicima pronaći idealno rješenje za odabir kabela, uzimajući u obzir tehničke zahtjeve, performanse, ekološke aspekte i, naravno, kvalitetu proizvoda po prihvatljivoj cijeni.

Kontakti

D. Jarnević 4, 10000 Zagreb, HR

Cijena bakra